× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

17-11-2019

Preview - Rally van Kortrijk - Gregoire Coulembier

Preview - Rally van Kortrijk - Gregoire Coulembier

Sinds 2013 staat de 6 Uren van Kortrijk terug op de vas kalender en heeft Gregoire Coulembier geen enkele editie gemist. De garagehouder uit Aalbeke komt na meer dan één jaar terug in actie met de 'unieke' Ford Fiesta S1600 want van deze wagen zijn er slechts 12 gemaakt. Tijdens de voorstelling die plaatsvond in café De Labberleute te Aalbeke wist Gregoire ons het volgende te vertellen.

"Het is van september vorig jaar geleden dat ik nog gereden heb met de Ford Fiesta S1600. In Rallye de la Semois hebben we de motor gebroken en was het een werk van lange adem om de wagen terug wedstrijdklaar te maken. Aangezien er maar 12 van deze wagens gemaakt werden zijn de stukken voor deze wagen moeilijker te vinden.

Vorig jaar reed ik hier nog met de Ford Puma S1600 maar ik ben blij dat ik eindelijk terug in de Fiesta kan stappen. De Puma is ook een leuke wagen maar helemaal anders om te besturen in vergelijking met de Fiesta. Als je daar een jaar niet mee hebt gereden en je stapt terug in de wagen dan komt dat gevoel vanzelf terug, de Fiesta is echt een héél leuke wagen om mee te rijden. 

We gaan deze week nog enkele meters rijden om te kijken of alles in orde is en het belangrijkste is dat we zondagavond aan de finish staan van deze rally." Aldus Gregoire

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen