× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

15-11-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - Kim De Bon

Wedstrijdverslag - Rally van Zuid-Limburg - Kim De Bon

Wedstrijdverslag - RallyTwins - Kim De Bon en Iris Vindevogel

Afgelopen weekend stond Kim De Bon aan de start van de Rally van Zuid-Limburg met de intussen vertrouwde Toyota Corolla. Deze keer was het niet Kelly De Bon die het rechterzitje voor haar rekening nam maar wel Iris Vindevogel net zoals in de Aarova Short Rally.

"Onze doelstelling was, zoals altijd, veilig aan de finish te staan en we zijn opnieuw in ons opzet geslaagd. Het is telkens een hele uitdaging voor mij om te starten in een rally waar ik nog nooit heb gereden, maar dankzij Kelly en Iris heb ik al alle wedstrijd kunnen uitrijden.

Zaterdag tijdens de verkenningen lagen de wegen er op sommige plaatsen heel erg vuil bij. Dat werd allemaal goed genoteerd door Iris en na iedere passage werd de situatie, indien nodig, aangepast in onze nota's. Zondagmorgen tijdens de eerste boucle werd er nog met de nodige stress gestart en reden we aftastend om te kijken hoe de wegen er nu bij lagen. 

Tijdens de 3de proef hebben we een klein duwtje gehad maar zonder erg. Tijdens de 2de ronde werden de tijden telkens verbeterd en verliep alles naar wens. Het vetrouwen was er en het werd een mooie dag en eentje zonder vertragingen, alles verliep zoals het moest.

De 3de en laatste boucle moest dan nog gereden worden en deze werd in het donker afgewerkt. Ik moet wel toegeven dat rijden op een streek die ik niet ken mij niet zo goed ligt. Rijden in eigen streek vind ik nog altijd leuker maar de finish werd bereikt en aan de eindmeet stonden familie, vrienden en ons serviceteam ons op te wachten. De champagne werd ontkurkt want we waren kampioen in klasse 1A. 

Zuid-Limburg was een aangename en leerrijke rally en nu kunnen we ons focussen op de 6 Uren van Kortrijk. De wedstrijd waar het vorig jaar allemaal begon voor RallyTwins, Kelly zal opnieuw plaatsnemen in het rechterzitje. 

Iedereen is van harte welkom, zowel op de proeven als op het servicepark. Via deze weg wil ik nog eens al mijn sponsors bedanken om dit mogelijk te maken." Aldus Kim

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen