× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

11-11-2019

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Melissa Debackere

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Melissa Debackere

Vooraleer de Condroz rally van start ging was er een co.drive voorzien op donderdag in de streek van Clavier. Alles verliep perfect en had Melissa, na een modderachtige rally te hebben gereden in Twente, het volste vertrouwen in de Condroz rally om er een goed resultaat neer te zetten.

Het vertrouwen zat goed maar op de lange proef van 20 km sloeg het helemaal om in een calcarietocht. Na amper 5 km reed Melissa lek met het nieuwe type banden die we onlangs konden aanschaffen. Na een tijdsverlies van 4 minuten door de bandenwissel, tuimelde Melissa van de 14de plaats naar de 38ste plaats in het algemeen klassement. Toch liet ze de moed niet zakken en reed ze verder aan een stevig temp. Ze kon al vlug terug een tiental plaatsen goedmaken.

Tot overmaat van ramp reed ze op kp 10 opnieuw 2 lekke banden en moest ze zelfs op de velg verder rijden tot aan de finish en werd er terug een minuut verloren. Daar er veel supporters en sponsors aanwezig waren in de Condroz rally bleef Melissa verder rijden.

Op zondag deed Melissa het iets rustiger aan maar toch moest er nog een velg aan geloven met het nodige tijdsverlies als gevolg, ook was er een verlies van vermogen.

Tijdens de laatste proeven waren er nog enkele uitvallers en werd de finish behaald op een 18de plaats in het algemeen klassement.

"De Condroz is al een paar jaar (na verleden jaar opgave) geen meevaller voor mij. Met 3 algemene overwinningen, 2 maal een 2de plaats, een 4de plaats en een 7de plaats ben ik toch tevreden over mijn seizoen. Dank aan mijn sponsors om dit programma te kunnen afwerken. Dassy, Citynest, Kroon Oil, Dekeyser en Lavaert.

De volgende wedstrijd op het programma is de 6 Uren van Kortrijk." Aldus Melissa

Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen