× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

05-11-2019

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Andy Heyrick

Wedstrijdverslag - Condroz Rally - Andy Heyrick

Afgelopen weekend reden Andy Heyryck en Bjorn Huygelier voor de tweede maal de Condroz Rally. Nadat ze vorig jaar een droge editie meemaakten was het dit jaar compleet anders.

"We beslisten om kalm te starten, en ons zo niet te laten vangen. Onze tijden schoven snel op richting de 40ste en in het algemeen naar de top 35ste positie. Maar op de 2de maal Perwez-Marchin en voorlaatste proef van de zaterdag voelden we dat de motor vermogen verlies kreeg en er intern iets niet pluis was... Voor verdere schade te voorkomen hebben we dan maar de handdoek gegooid.

Maar we sluiten toch af met een positief gevoel , we waren veruit de snelste Subaru en moesten maar 1 Mitsubishi voor ons dulden. En wetende wat er aan de start stond van R5's, snelle R2's en Porsches mogen we zeer tevreden zijn met de stappen die we hebben gezet het afgelopen jaar. We stonden 34ste op zaterdagavond bij de opgave, zonder de pech zat er zeker een plaats in tussen de 25ste en 30ste. Deze winter zullen we alles herstellen en met een snellere Subaru terug komen is de opdracht!"

 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen