× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

25-10-2019

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Eric Louies

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Eric Louies

Eric Louies: "In de Hemicuda rally stond ik aan de start met voor mij een nieuwe co-piloot,namelijk Robbe Ghesquire. Ik wist niet hoe de samenwerking zou zijn maar ik ben verbaast hoe die jongen zich aangepast heeft aan mijn manier van notas maken, alles verliep prachtig en probleemloos. Hij loodste mij over het parcours en valstrikken alsof we reeds jaren samenreden en daarvoor hartelijk dank.

De 1-ste ronde heb ik een verkeerde bandenkeuze gemaakt en waren de tijden niet zo denderend. Op de proef van Koekelere reed ik kort na de start lek en verloren we veel tijd. Tijdens de service monteerden we goede banden en veranderden de sproeier bezetting van de webers omdat de motor bij het accelereren sputterde en niet snel in de toeren klom, maar de goede tijden bleven uit.

Ik vind het spijtig dat het klassement niet goed is want het was de bedoeling om punten te sprokkelen voor het kampioensschap voor Robbe. Ondertussen is het probleem van de carburators ook gevonden, een van de acceleratiepompen is stuk op de webers en daardoor gaf de motor niet het volle vermogen.(de nieuwe webers zijn reeds besteld).

Langs deze weg wil ik Robbe bedanken voor het prachtige werk dat hij geleverd heeft en wil nog wel eens met hem samenwerken, ook het VADA serviceteam voor de goede zorgen. De volgende wedstrijd is Zuid Limburg en zal voor ons een testwedstrijd zijn om alles weer op punt te krijgen."

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen