× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

24-10-2019

Peugeot 208 R2 in Rally van Kortrijk voor Jonas Dewilde

Peugeot 208 R2 in Rally van Kortrijk voor Jonas Dewilde

Jonas Dewilde maakte beginb dit jaar zijn debuut in de rallysport met een Citroën Saxo in divisie 2C. Na 7 wedstrijden in de Saxo en de laatste 2 wedstrijden in een Peugeot 106 maakt Jonas de overstap naar een Peugeot 208 R2 voor de Rally van Kortrijk.

Het team had dit jaar nog maar weinig geluk, er moest vaak worden opgegeven met mechanische probelemen. Daarom werd er begin deze week een overeenkomst gemaakt met het team van Pevatec en in de Rally van Kortrijk zal Jonas voor het eerst met een Peugeot 208 R2 aan de start komen. 

Tijdens de Rally van Kortrijk zal Jonas opnieuw worden genavigeerd door Ward Hanssens.  

"Er werd voor deze Peugeor 208 gekozen met het oog op de toekomst. Ik wil graag een stapje hoger zetten en dan moet ik kilometers maken met een R2. Ik moet zeker mijn sponsors bedanken die me dit jaar hebben gesteund, zonder hen was dit niet mogelijk! Daarnaast wil ik zeker ook SVA Rallysport en Philcars bedanken voor de steun in mijn debuutjaar."

Dank aan: De weunwaegne - Houthandel Raes - Ginos gazetje - Andy Vanbilloen - Glazenwasserij BTM - Cafe de sportvriend - Verzekeringen Vandenbulcke

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen