× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

21-10-2019

Overstap naar BMW E36 voor Kurt Braeckevelt ?

Overstap naar BMW E36 voor Kurt Braeckevelt ?

Kurt Braeckevelt reed in de Hemicuda Rally eerder onverwacht opnieuw met een BMW E36 en blikt na afloop terug op een heel geslaagde wedstrijd.

"Samen met Gino hadden we een heel leuke dag gehad, en ook het resultaat bleef niet uit," aldus een enthousiaste Kurt Braeckevelt. "We hebben indertijd kosten nog moeite gespaard bij het opbouwen van de 1-reeks. Uiteraard was het de bedoeling om sneller te zijn dan met de E36, maar dat is me nooit gelukt... Hoe het komt weet ik niet, maar ik had nooit een klik met de 1-reeks. Toen ik zondag vertrok met de E36 zat het meteen goed, een verklaring kan ik niet geven want de 1 is met betere onderdelen dan de E36 opgebouwd. is het mijn rijstijl? Ik weet het niet meer... Maar in een E36 voel ik me gewoon beter! We eindigen op 1 seconde van Cris Algoedt, en dat komt vooral door een verkeerde bandenkeuze. We hebben de strijd verloren, maar eindigen op een seconde is ook geen schande..."

Na de Hemicuda Rally heeft Kurt ook beslist om de BMW 1 te koop te zetten. "Met veel pijn in het hart," vult Kurt aan. "Ik had al enkele keren getwijfeld om de wagen te verkopen en nu heb ik de knoop doorgehakt. De bedoeling is om een dikke en mooie E36 te bouwen als ik de auto kan verkopen. We kunnen ook naar een Porsche overstappen, maar die is een pak duurder in onderhoud... Een BMW blijft volgens mij de beste keuze."

Wie interesse heeft in de BMW 1 reeks van Kurt Braeckevelt kan hem contacteren via Garage Braecekvelt, Stationsstraat 150 Oostrozebeke of via 056/663477.

ALV saneren van tanks
c est bene
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen