× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

21-10-2019

Niet minder dan 30 R5 wagens voor de Condroz Rally 2019

Niet minder dan 30 R5 wagens voor de Condroz Rally 2019

Terwijl men in de Condroz rally aan het wachten is op enkele last-minute inschrijvingen staan er intussen wel 140 deelnemers aan de start van deze wedstrijd. Onder de laatste inschrijvingen zien we kandidaten voor de eindoverwinning en de dichtste ereplaatsen. Kris Princen, Yves Matton, Pierre-Louis Loubet, Olivier Collard, Davy Vanneste, Jourdan Serderidis, Bastien Rouard, en Christophe Verstaen verschijnen allemaal met een Skoda Fabia R5 aan de start. Maar ook Cedric Cherain zal van de partij zijn net als Xavier Bouche en Maxime Potty, zij zullen strijden met een Polo R5. Kevin Demaerschalk (Ford Fiesta R5) en Guillaume de Mevius (Citroën C3 R5) zorgen ervoor dat er zo'n 30 R5 wagens aan de start zullen verschijnen in de Condroz Rally. 

Pascal Gaban zorgt dan weer voor de komst van een extra Porsche 997 GT3 en Bruno Thiry rijdt met de Ford Escort Cosworth.

Skoda Fabia R5

Adrian Fernemont, Alain Litt, Sebastien Bedoret, Cedric de Cecco, Etienne Monfort, Vincent VerschuerenPieter-Jan Michiel Cracco, Melissa Debackere, Niels Reynvoet, Bastien Rouard, Alexandre Busin, Kris Princen, Yves Matton, Pierre-Louis Loubet, Olivier Collard, Davy Vanneste, Jourdan Serderidis, Bastien Rouard, en Christophe Verstaen en de Engelsman Niel Simpson. 

Gregoire Munster heeft bevestigd dat hij zal deelnemen aan deze wedstrijd met een Skdoda Fabia R5 maar is het nog wachten op de officiële inschrijving. 

C3 R5

Emmanuel Gonay en Guillaume de Mevius

Polo R5

Henri Schmelcher, Cedric Cherain, Xavier Bouche en Maxime Potty

Ford Fiesta R5

Harry Bouillon, Kevin Demaerschalk

 

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen