× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be

21-10-2019

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Steve Becaert

Wedstrijdverslag - Hemicuda Rally - Steve Becaert

Steve Bécaert en co Jochen Vandersarren werden afgelopen weekend mooi tweede in de de Hemicuda Rally. Na de overwinning in de ASAF wedstrijd van Sombreffe was dit nog maar de tweede wedstrijd in de Ford Fiesta R5 MKII voor Steve Bécaert.

“Ik wist vooraf dat Andy Lefevere heel snel ging zijn. De proef van Houthulst ligt de Porsche wel heel goed, we kregen daar telkens 10 seconden, als je weet dat we finaal op 38 seconden eindigen dan ging het een heel andere koers geweest zijn zonder die kp. Maar ik wil zeker geen uitvluchten zoek, respect voor wat Andy hier deed.
Vooraf had ik zeker willen tekenen voor deze tweede plaats, de Fiesta is heel snel maar ook niet meer te vergelijken met de vorige generatie. Deze is veel krachtiger, meer koppel, maar ook moeilijker te besturen. De vorige generatie was gekend voor een eenvoudig te besturen R5, maar in deze Fiesta moet je echt wel veel meer doseren. De wagen is bijzonder agressief.

Steve blikt terug op een heel geslaagd seizoen, op 10 wedstrijden werden 9 podiumplaatsen behaald.
We kunnen inderdaad niet anders dan tevreden zijn. We kijken nu om het budget rond te krijgen voor Kortrijk. Het is de bedoeling om daar ook weer met deze Fiesta te rijden, we hebben afgelopen weekend alvast veel progressie gemaakt met de Fiesta en kijken enorm uit naar een volgende wedstrijd.

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen