× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

17-10-2019

Simon en Paul Puype terug van de partij na de sortie tijdens de Monteberg rally

Simon en Paul Puype terug van de partij na de sortie tijdens de Monteberg rally

Na hun opgave tijdens de Spa rally en een stevige sortie tijdens de Monteberg rally kunnen Simon en vader Paul Puype eindelijk terug achter het stuur kruipen van hun 'vertrouwde' Opel Ascona B. Komend weekend zal het duo Simon en Paul hun wederoptreden maken tijdens de Hemicuda Rally.

"Na onze crash in de Rally van de Monteberg zijn we in mei begonnen met het heropbouwen van de Opel Ascona B. We hebben een volledige nieuwe kas laten oplassen en versterken, er werd een nieuwe rolkooi gemonteerd en ook de wielkasten werden verbreed. Technisch gezien is de wagen nagenoeg hetzelfde gebleven maar we hebben wel de nodige onderdelen moeten vervangen na onze sortie. 

De wegligging zou normaal gezien verbeterd moeten zijn nu we beschikken over bredere banden en velgen, ook de carrosserie is iets steviger gemaakt. We hebben de laatste weken hard moeten doorwerken om van start te kunnen gaan tijdens de Hemicuda rally.

We hebben geen grote ambities voor de Hemicuda rally, in plaats van op 110% te rijden zoals in de Monteberg, gaan we nu maar aan 70% koersen. Als we zonder kleerscheuren de finish halen en het nodige vertrouwen kunnen opdoen zal ik al tevreden zijn. 

Via deze weg zou ik graag DD Motorsport bedanken, onze carrossier van dienst. Onze fans die talrijk gekomen zijn naar ons eetfestijn deze zomer, natuurlijk veel dank aan onze sponsors om dit allemaal mogelijk te maken en als laatste nog een dankwoordje voor mijn vriendin, voor het vele geduld en de eenzame avondjes die ze moest doorbrengen." Aldus Simon

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen