× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

16-10-2019

Reeds 18 R5 wagens ingeschreven voor de 46ste editie van de Condroz Rally

Reeds 18 R5 wagens ingeschreven voor de 46ste editie van de Condroz Rally

Op 21 oktober om 12u worden inschrijvingen afgesloten voor de 46ste editie van de Condroz Rally. De laatste manche van het Belgisch kampioenschap kan traditioneel rekenen op een ijzersterk deelnemersveld en dit jaar zal dat niet anders zijn. Naast de gevestigde waarden uit het Belgisch kampioenschap rally zien we elk jaar enkele toppers aan de start verschijnen in deze wedstrijd en ook lokale piloten doen nog een extra inspanning om met een topwagen aan de start te verschijnen.

De teller van R5 wagens begint serieus aan te dikken en staat momenteel op 18 R5 wagens. 

Skoda Fabia R5

Adrian Fernemont, Alain Litt, Sebastien Bedoret, Cedric de Cecco, Etienne Monfort, Vincent Verschueren, Pieter-Jan Michiel Cracco, Melissa Debackere, Niels Reynvoet, Bastien Rouard, Alexandre Busin, Jourdan Serderidis en de Engelsman Niel Simpson. 

Gregoire Munster en Pierre Louis-Loubet hebben bevestigd dat ze zullen deelnemen aan deze wedstrijd met een Skdoda Fabia R5 maar is het nog wachten op de officiële inschrijving. 

C3 R5

Emmanuel Gonay

Polo R5

Henri Schmelcher

Ford Fiesta R5

Harry Bouillon

Voor Xavier Baugnet is het nog niet duidelijk met welke wagen hij van start zal gaan. My Hub, DG Sport, BMA, THX en PTR zijn de voornaamste teams waarvan de piloten nog ingeschreven moeten worden. 

Het aantal R5 wagens kan nog flink aandikken en is het nog wachten op de inschrijvingen van Kris Princen en Cedric Cherain. Momenteel is er nog geen spoor van Xavier Bouche, Yves Matton, Kevin Abbring, Kevin Demaerschalk en de broers De Mevius...

Frederic Bouvy, John Wartique en Romain Delhez zien we dan weer aan de start met een Porsche 997 GT3.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen