× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

11-10-2019

Tim Van Parijs met Skoda Fabia R5 in Rallye du Valais

Tim Van Parijs met Skoda Fabia R5 in Rallye du Valais

Het was al voorzien dat Tim Van Parijs in de Rally van Kortrijk ging rijden met een Skoda Fabia R5, maar totaal onverwacht is daar nu ook nog de Rallye du Valais bijgekomen.

"Deze wedstrijd stond op het programma met de Porsche, maar Kurt kan zich niet vrijmaken en toen stelde Pieter Tsjoen me voor om met de Skoda te rijden. Dankzij de steun van Pieter en Eddy Snaet, die ook mijn nota's zal lezen, kunnen we met de Skoda R5 rijden," aldus Tim Van Parijs. "Het is een heel mooie wedstrijd daar in Zwitserland en ook een weekje verlof met vrienden. k ben heel tevreden dat we kunnen rijden, natuurlijk jammer dat Kurt er niet kan bij zijn. Want om alle geruchten de kop in te drukken wil ik benadrukken dat Kurt m'n vaste co is en blijft!"

Het is het derde opeenvolgende jaar dat Tim zal deelnemen aan de Rallye International du Valais. Hij won reeds twee maal de GT klasse en werd in 2017 tiende algemeen in de Porsche 997 GT3. "Ik reed in de Rallysprint van Moorslede ooit met de Fiesta R5 van Bernd, maar anders heb ik geen ervaring in een R5. Ik hoop dus vooral dat we de Skoda op de baan houden, het is ook niet het meest eenvoudige parcours daar in Zwitserland..."

Ook Pieter Tsjoen en Joachim Wagemans komen aan de start met een Skoda Fabia R5 in deze TER wedstrijd.

# Deelnemerslijst

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen