× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

02-10-2019

Johnny Poelmans hangt de helm aan de haak...

Johnny Poelmans hangt de helm aan de haak...

Eind vorig jaar brachten we nog het nieuws dat Johnny Poelmans een Mirage Proto (artikel) had gekocht om een à la carte seizoen af te werken. Vandaag, minder dan 1 jaar later, liet Johnny ons weten dat hij de helm aan de haak hangt.

"Wel deze beslissing is er gekomen nadat we een jaar lang gestreden hebben om toch in VAS en RACB wedstrijden te mogen rijden met ons Mirage. Alles bleef zonder gevolg nochtans zijn er 2 VAS mensen die ons bevestigd hadden als we merkgebonden zouden bouwen er zeker geen probleem zou zijn om in de VAS te rijden..." aldus de ontgoochelde piloot uit Sint Truiden. 

Onlangs reed Johnny nog het Critérium Jean-Louis Dumont, deels op proeven van de Haspengouw Rally waar hij niet mag rijden omdat deze wedstrijd onder het RACB reglement valt... "Ik wil uiteraard graag in Vlaanderen rijden, deze wagen behouden om enkel ASAF wedstrijden te rijden zie ik niet zitten. Ik moet niet vertellen dat ik ontgoocheld ben... Iedereen stuurt me berichtjes dat het een toffe wagen is en ze hem ook in Vlaanderen willen zien, enkel het bestuur wil niet mee..."

Dat de wagen niet toegelaten is in de VAS en de Nationale wedstrijden is eerder vreemd, de wagen beschikt immers over  een homologatie heeft op chassisnummerr en een Europese homologatie.

"Ik heb 4 jaar rally gereden en heb zeker goede herinneringen, al was deze Mirage wel de allerleukste wagen waarmee ik reed. Ik hou vooral goede herinneringen over aan de 6de plaats in Hannuit en aan de wedstrijd in Waremme. Maar nu gaat de helm aan de haak... De wagen staat te koop, wie interesse heeft kan steeds contact met me opnemen!"

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen