× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be c est bene

02-10-2019

Wedstrijdverslag - Rallye de Charlemagne - Stefaan Prinzie

Wedstrijdverslag - Rallye de Charlemagne - Stefaan Prinzie
Wedstrijdverslag - Rallye de Charlemagne - Stefaan Prinzie Wedstrijdverslag - Rallye de Charlemagne - Stefaan Prinzie

Afgelopen weekend reden Stefaan Prinzie en Sharon Vermeulen de Rallye de Charlemagne. De vertrouwde STESHA Opel Ascona is nog niet hersteld, daarom deed het duo een beroep op Mats van den Brand voor een BMW M3 E30.

Stefaan Prinzie: "Meteen na een eerste kennismaking met de M3 groep A wisten we dat we met een performante race auto te maken hadden. Dit werd ons nog meer duidelijk op de uitgebreide test die de organisatie ons had voorbehouden. 

Vanaf de eerste kp’s konden we reeds enkele snelste tijden zetten. We hadden geen of weinig aanpassing nodig. Ik zei direct dat de wagen stuurt zoals een R5, heel precies en efficiënt. Naarmate de wedstrijd vorderde probeerden de limieten van de wagen te vinden maar tergeefs, ze liggen heel ver en vonden het snel genoeg op het super snelle, specifieke en technische parkoer van Charlemagne.

Toen het begon te regenen waren we verbaast over het weggedrag van de M3 op nat wegdek. De 2 lokale helden met evenzeer snelle wagens konden we op het eerste zicht niet volgen maar we zijn er van overtuigd, had het geregend van de eerste meter dat we met een zege gingen lopen. We zijn tevreden met onze 2e plaats algemeen.

De samenwerking met Mats Van Den Brand verliep uitstekend. Zo hebben we het graag, een perfecte wagen in een perfect georganiseerd team."

Foto - Christophe Toch
 

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen