× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

26-09-2019

Preview - Rallye Sprint Du Tréfle - Bram Fonteyne

Preview - Rallye Sprint Du Tréfle - Bram Fonteyne

Komend weekend staat Bram Fonteyne aan de start van de Rallye Sprint Du Trèfle. Een asaf wedstrijd ter voorbereiding op de Hemicuda rally.

"We hebben de afgelopen weken alweer moeten investeren in de Volvo 240. Tijdens onze laatste 3 wedstrijden kregen we telkens te maken met kleine problemen. De ene keer kwam er een leiding los van de nieuwe turbo die we hebben geinstalleerd, de andere keer waren het problemen met de bougiekabels of begon de motor te warm te draaien. Nu hebben we geinvesteerd in onderdelen die de temperatuur onder controle moet houden onder de motorkap. 

Hopelijk kunnen we zondag de problemen achter ons laten en een zorgeloze wedstrijd rijden. Het is vooral de bedoeling om nog wat extra kilometers te maken en kunnen we met een gerust gevoel richting de Hemicuda rally trekken.

We wisten op voorhand dat dit een leerjaar ging worden en dat er kinderziektes in de wagen gingen zitten, maar ik hoop toch dat alles eens opgelost raakt. Als alles meezit is het de bedoeling dat we nog van start gaan in de Rally van Zuid-Limburg en de 6 Uren van Kortrijk " Aldus Bram

Rallye Sprint Du Trèfle wordt zondag verreden in de streek van Froidchappelle, gelegen tussen Charleroi en Chimay. 

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Verwante artikelen