× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

24-09-2019

160 Teams ingeschreven voor de 19de editie van de Hemicuda Rally

160 Teams ingeschreven voor de 19de editie van de Hemicuda Rally

Voor de 19de editie van de Hemicuda rally, die door gaat in het weekend van 19 en 20 oktober, blijven de inschrijvingen zeer vlot binnen komen. De organisatie laat volgens het reglement maar 150 wagens toe aan de start van deze wedstrijd, maar na een nieuwe update staat de teller van ingeschreven teams intussen op 160.  

De kampioenschapsrijders zijn massaal van de partij en ook in het historic gedeelte kunnen we rekenen op een sterk deelnemersveld. 

Stefaan Stouf (Ford Sierra Cosworth) krijgt het gezelschap van onder andere Paul Lietaer (Ford Escort Cosworth), Lode De Keyser (Porsche 911), Bjorn Syx (E30 M3) en Geert Lacour (Porsche 911). Ook Dirk Vermeirsch neemt nog eens plaats in zijn Ford Sierra Cosworth en is Bram Fonteyne ook van de partij in Koekelare met zijn Volvo 240. 

Ook bij de moderne wagens zien we heel wat kwaliteit op de voorlopig deelnemerslijst staan. Met onder andere heel wat Evo geweld van onder meer Steve Bécaert, Philip Barbier, Kurt Boone, Bert Coene, Thierry Dekoninck en Tony Clements, allen met een Evo X aan de slag. En krijgen we nog een armada aan Bmw's voorgeschoteld. 

Met Andy Lefevere (Porsche 997 GT3), David Campling (Subaru WRC S10), John Reddington (Fiesta R5) en Philip Eggermont (Fabia R5) krijgen we ook nog enkele topwagens aan de start in Koekelare.

Voorlopige deelnemerslijst

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen