× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

21-09-2019

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Comtex Rallysport

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Comtex Rallysport

De Aarova rally startte we met een zeer geslaagde plechtige podium voorstelling op de markt van Oudenaarde en waarbij de auto’s werden gestalt in een gesloten wagenpark zoals in de goeie oude tijd !

Het echte werk begon zondag met een mooie najaarsdag.  Met de talrijke opgedaagde R2’s werd het moeilijk een pronostiek op te maken waar de COMTEX-Fiesta R2 zou eindigen met het team Jo Muylle – Pieter Gouwy, waarbij de laatste wedstrijd reeds dateerde van juni.

De 1° ronde was slechts 1 KP en ideaal om het ritme te vinden en ons reeds konden mengen in de R2 debatten.
Jo deed bij de 2de ronde een 10 seconden op dezelfde KP eraf, en verhoogde zijn plaats al vlug.  Bij het ingaan van de laatste ronde besloten we om geen risico’s meer te nemen tegen de veel krachtigere Peugeot 208 en eindigden we de wedstrijd als 2de bij de klasse 3F en 30° algemeen

Terug een mooie verdienste in de COMTEX-Fiesta R2 voor onze Jong getalenteerde rallyrijders, waarbij we dan ook zeer tevreden zijn ons steentje in mee te dragen samen met XLT.

De Subaru Impreza  van Stephaan Demedts – Naiomi Demeulemeester die ook deel uit maakte van het XLT-serviceteam rekende af met een schuiver op KP1 maar na tijdverlies de weg verder kon zetten.  Stephaan herpakte zich en reed enkel mooie tijden bijeen en kon de rally tot een goed einde brengen.

Hierbij willen wij onze partners COMTEX workwear – Erova - Elektro Duyck - Yiippi Adrenalin Travel Club - Yiipi Mango Energy Drink - PG Service
Serviceteam: XLT
Teamkledij: Herock Workwear – ProJob – J. Harvest – Printer – MTS safety shoes

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen