× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

21-09-2019

Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Fred Miclotte

 Wedstrijdverslag - Aarova Short Rally - Fred Miclotte

Afgelopen zondag stond de Aarova Short Rally op het programma. Een regionale wedstrijd die elk jaar kan rekenen op een prachtig deelnemersveld. En ook dit jaar was dit zeker weer het geval. Namen zoals Vincent Verschueren, Pieter Tsjoen en Timothy Van Parijs prijkten op de deelnemerslijst. En naar jaarlijkse traditie had ook Fred Miclotte zich ingeschreven met de Fabia R5 EVO waar Sébastien Bedoret in het BRC aan het werk te zien is. Fred werd, net zoals vorig jaar, bijgestaan door Els Ons om de nota’s te lezen.

Na de ceremoniële start op zaterdagavond ging de wedstrijd echt van start op zondagochtend. Fred, die normaal als co-piloot aan het werk is, toonde onmiddellijk zijn stuurmanskunsten op de 1ste proef door een schitterende 3de tijd op de tabellen te zetten. Op de nieuwe proef “Kruisem” moesten ze deze 3de plaats jammer genoeg afgeven aan Timothy Van Parijs die alles uit zijn Porsche haalde. Maar Fred en Els gaven niet op, ze bleven aanvallen en probeerden terug dichter bij Timothy te komen. Jammer genoeg lukte het net niet. Ze stranden op slechts 8 seconden van een podiumplaats. Jammer, maar zeker een resultaat om blij mee te zijn. Als co-piloot het stuur in handen nemen en dan zo’n resultaat neerzetten!

Fred: "Ik ben blij om in mijn thuiswedstrijd terug aan de start te staan. De ceremoniële start op de markt in Oudenaarde was een voltreffer. Ook de nieuwe proef viel in de smaak. Jammer dat het mij net weer niet gelukt is om Timothy van de 3de plaats te houden, maar ik kan zeker tevreden zijn met ons resultaat. Ik moest toch een bepaalde marge inbouwen omdat de volgende BRC wedstrijd voor Sébastien er al snel aankomt. "

Els: "ik heb er echt van genoten en vind het heel straf wat Fred heeft laten zien en ben dan ook heel tevreden met onze 4e plaats. Er zullen weinig co-piloten hem dit na doen. Ik vind het leuk dat hij terug op mij beroep deed om zijn nota’s te lezen en hoop dat we dit volgend jaar nog eens over kunnen doen.

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen