× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

19-09-2019

East Belgian Rally - 8 R5 met o.a. Gregoire Munster in Skoda Fabia R5 en Hans Weijs met VW Polo

East Belgian Rally - 8 R5 met o.a. Gregoire Munster in Skoda Fabia R5 en Hans Weijs met VW Polo
East Belgian Rally - 8 R5 met o.a. Gregoire Munster in Skoda Fabia R5 en Hans Weijs met VW Polo

De inschrijvingen voor de East Belgian Rally, de volgende manche van het JobFIXers BRC, beginnen goed op dreef te komen. Momenteel staan reeds een 50-tal teams ingeschreven. Daarnaast zijn er voor de Criterium wedstrijd ook al een 30 inschrijvingen.

In de BRC wedstrijd staan momenteel reeds 8 R5 wagens op de lijst. Naast titelkandidaten Kris Princen (wagen niet bekend), Sébastien Bedoret (Skoda Fabia EVO) en Adrian Fernemont (Skoda Fabia) is het vooral uitkijken naar Gregoire Munster die met een Skoda Fabia R5 aan de start komt en de Nederlander Hans Weijs die een VW Polo aan de start brengt.Weijs reed in 2016 en 2017 de East Belgian Rally met een Ford Fiesta R5.

Daarnaast zien we ook nog een VW Polo voor thuisrijder Kevin Hommez en Skoda's voor PJM Cracco, Kevin Van Deijne en Cedric De Cecco.
Vincent Verschueren laat de East Belgian Rally links liggen, maar volgens wat Cedric Cherain ons vertelde in Roeselare zou hij wel aan de start komen in St-Vith... Ook Niels Reynvoet (Skoda Fabia) heeft de East Belgian Rally normaal op zijn programma staan. 

Ook qua Porsches lijkt het leuk te worden, Tim Van Parijs mag het net zoals in Oudenaarde opnieuw opnemen tegen Patrick Snijers. Van Waalse kant zien we  Romain Delhez en Steve Zimmer. Verder is er ook de M Cup, die in de East Belgian beslist zal worden... 

Er kan nog ingeschreven worden tot zaterdagmiddag 21 september.

# Voorlopige deelnemerslijst

Foto facebook Gregoire Munster - Bastien Roux Photographie

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen