× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

13-09-2019

Eerste info Rally van Zuid-Limburg

Eerste info Rally van Zuid-Limburg

Op zondag 10 november is er de vijfde editie van de Rally van Zuid-Limburg. Omdat de organisatie een nieuwe proef wou opnemen in de wedstrijd verliep de voorbereiding een stuk moeilijker dan voorzien.

"Het was een moeilijke start, maar voor alles bestaat een oplossing. Omdat we steeds wat variatie in het parkoers willen steken, hadden we ook dit jaar geopteerd om jullie een nieuwe klassementsproef te presenteren. Initieel leek hier geen problemen mee te zijn, maar uiteindelijk bleken die er toch te zijn...
Na verschillende overlegmomenten, met alle instanties, zijn we uiteindelijk tot een akkoord gekomen.
"

Er zijn dit jaar opnieuw 3 proeven met kp Niel als nieuwigheid. Er was een proef van 15 kilometer voorzien, maar deze moest uiteindelijk een wat worden ingekort, maar alle spectaculaire punten werden behouden. "De piloten zullen direct goed wakker moeten zijn. Indien dit niet het geval is vrees ik dat we een paar auto’s gaan terugvinden die niet meer in hun oorspronkelijke staat verkeren...."
Verder is er de proef van Borlo die identiek blijft zoals vorig jaar. Het oogsten van de gewassen, in combinatie met eventuele de nodige regenbuien, maken dat deze proef steeds tot een verraderlijke scherprechter wordt omgetoverd. KP Gelmen stond oorspronkelijk niet op het programma, maar uiteindelijk wordt de show-proef toch opnieuw gereden, met de gekende start aan de petanquebaan. Enkel de finish van deze proef zal wijzigen. Deze drie proeven worden elk drie maal gereden.

De Servicezone, HQ en accommodaties blijven net zoals de voorbije vier jaar op de industriezone van Gingelom. Vanaf komende zondagmiddag kan er naar hartenlust ingeschreven worden via www.rallyvanzuidlimburg.be.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen