× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

03-09-2019

Wedstrijdverslag - Short Rally Kasterlee - Maarten Bruggeman

Wedstrijdverslag - Short Rally Kasterlee - Maarten Bruggeman

Zoals ieder jaar staat de Rally van Kasterlee op het programma van Maarten. Eerst ging de deelname in het water vallen, daar zijn copiloot in geen geval zich kon vrijmaken voor dat weekend. Na het op zoek gaan naar iemand anders werd er plots de opmerking gemaakt dat de motor van Christophe Blanckaert stuk was en dat hij niet ging deelnemen in Kasterlee. Na telefonisch contact, was Christophe er voor te vinden eens in de rechter zetel plaats te nemen.

De verkenningen verliepen niet zoals verwacht daar Maarten smorgens opgestaan was met een grieperig gevoel. Maar hij was er toch op gevierd een goed resultaat neer te zetten. 's Morgens werd er gestart met een beetje medicatie die een beter gevoel gaf. Al rap werd er vast gesteld dat het een harde strijd ging worden in de klasse 2C met Stijn Blanchaert want er werd gereden op enkele seconden van elkaar.

Op kp 6 liep het bijna mis: "Plots dacht ik dat we lek waren in het begin van de proef en verloor ik een twintigtal seconden, maar plots zag ik de motorkap bewegen en was het een schokbreker die door de bevestiging gebroken was" vertelt Maarten.

Gelukkig was er daarna service en kon het euvel herstel worden. Door dit voorval stond Stijn op kop en kwam Vanleemputten heel dicht in de buurt voor de tweede plaats. Maar op kp 7 brak er een aandrijfas van STijn en stond Maarten terug op kop. "Toch heb ik terug alles gegeven om eerste te blijven en zo de overwinning binnen te halen in klasse 2C" vertelt Maarten. Ik heb me goed geamuseerd en heel tevreden dat ik toch heb kunnen rijden in Kasterlee en bedank iedereen die ervoor gezorgd hebben om aan de start te kunnen komen.

Autostal Duindistel

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen