× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

02-09-2019

Eerste info Condroz Rally

Eerste info Condroz Rally

Iets meer dan twee maanden voor de 46e editie van de Rallye du Condroz is het team van de Royal Motor Club Huy hard aan het werk om de voorbereidingen voor het evenement af te ronden. De wedstrijd is traditioneel de apotheose van het Belgisch kampioenschap, maar dit jaar maakt de Condroz Rally ook deel uit van de European Rally Trophy (ERT), een competitie met 36 rally's in 21 verschillende landen.

Het parcours is zo goed als klaar en zal enkele nieuwigheden bevatten. De voorverkoop van tickets nu open is via de website www.condrozrally.be. Voor de deelnemers kan er ingeschreven worden aan een verminderd tarief, dit tot 2 oktober middernacht. 

De shakedown is gepland voor vrijdag 1 november van 9.00 tot 17.00 uur. Toegang tot deze shakedown  is gratis voor toeschouwers die in het bezit zijn van een "weekend-pass", 5 € voor anderen. Met, zoals gewoonlijk, de spectaculaire doortocht aan "La Cabane" in Ben-Ahin. De eerste 30 nummers rijden 's ochtends de andere' s middags. Er is een gratis pendeldienst vanaf Gives Square. waar het ook mogelijk is om een weekendkaart aan te kopen.

Qua deelnemers is het natuurlijk te vroeg om uitspraken te doen, maar de vaste deelnemers van het kampioenschap zullen zeker weer gezelschap krijgen van enkele one-shots...

 

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen