× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Yprauto http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

30-08-2019

2019 - Olivier Vanlerberghe maakt debuut als piloot met BMW 325

2019 - Olivier Vanlerberghe maakt debuut als piloot met BMW 325
2019 - Olivier Vanlerberghe maakt debuut als piloot met BMW 325 2019 - Olivier Vanlerberghe maakt debuut als piloot met BMW 325

Olivier Vanlerberghe maakte in de Rally van Staden 2016 zijn debuut als co van Cris algoedt. Ook dit jaar navigeerde Olivier Cris tijdens de Rally van Staden, maar binnenkort maakt de zaakvoerder van Vanlerberghe premium cars ook zijn debuut als piloot.

Het is ook door mee te gaan met Cris dat ik goesting kreeg om zelf te rijden. We hebben de BMW 325 gekocht waarmee Brecht Hoorne reed in de TBR Rallysprint. Het is de bedoeling dat ik in de Hemicuda Rally voor het eerst zelf achter het stuur zal kruipen;” aldus Olivier die dit jaar vooral wil ervaring opdoen. 

We rijden dit jaar de Hemicuda en Kortrijk om dan volgend jaar een meer uitgebreid programma af te werken. We willen nu vooral de auto leren kennen, ik ben wel gewoon om met snelle wagens te rijden maar rally is toch net iets anders. Na deze eerste twee wedstrijden gaan we kijken om de mechaniek om te bouwen naar een nieuwe kas van een BMW E30 coupé.

Maar ondertussen zit Olivier ook niet stil… Tijdens het eerste weekend van september opent hij immers zijn nieuwe garage langs de Meensesteenweg 289 in Roeselare. “Op donderdagavond 5 september ontvangen we de piloten van de M Cuip voor een persvoorstelling. Hierbij wil ik ook alle supporters uitnodigen in de garage, de deelnemers van de M Cup zullen met hun wagen aanwezig zijn op deze avond. Ik wil langs deze weg ook m'n sponsors bedanken voor de steun die ze me geven in dit project."

De BMW van Olivier werd vandaag door daviddesign.be voorzien van belettering.

zwembaden en wellness
Yprauto

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen