× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

27-08-2019

Cedric De Cecco in East Belgian Rally en Condroz Rally met Fabia R5

Cedric De Cecco in East Belgian Rally en Condroz Rally met Fabia R5

Ruim 2 maanden na zijn overwinning in Rallye de la Haute-Senne start ook voor Cedric de Cecco de 2de helft van het rallyseizoen.

De Luikenaar zal deelnemen aan de East Belgian Rally en de Condroz Rally met de Skoda Fabia R5 van het Italiaanse team Metior. Om goed voorbereid aan deze wedstrijden te komen gaat De Cecco van start in Rallye de la Semois samen met Eric Defourny.

Eric is verantwoordelijk voor de Lunch Garden vestigingen van Libramont en Flémalle en krijgt Cedric steun van de Lunch Garden verstigingen uit Eupen en Aarlen om deel te nemen aan de resterende 2 BRC wedstrijden van het seizoen. 

"Ik kijk uit om aan de start te verschijnen van Rallye de la Semois, deze rally beschikt over een schitterend parcours. We mogen stevige concurrentie verwachten van onder meer Adrian Fernemont, die zich ook wil komen voorbereiden op zijn resterende BRC wedstrijden, Ghislain de Mevius, plaatselijke specialist Eric Cunin en de Fiesta R5 van Christophe Verstaen." 

Dankzij de steun van Lunch Garden van Flémalle, Libramont, Eupen en Aarlen zal de Skoda Fabia R5 in de kleuren van onder meer Lunch Garden staan, maar ook Yaaco België, IXO models, MC Solar , Roof Isolation, Groupe Mazzoni, Hankook, Hofman, Spa Racing, NPR Technic, AMV Engineering, Tonic, Auto-Attelage, Dunez, T-Management, CD Designers, Artec Piscines, ‘Au brin d’herbe’ en Marina Racewear hebben hun steentje bijgedragen in de project.

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Verwante artikelen