× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

27-08-2019

Mooi en gevarieerd deelnemersveld voor criterium ConXion Omloop van Vlaanderen

Mooi en gevarieerd deelnemersveld voor criterium ConXion Omloop van Vlaanderen

Niet alleen in het nationale gedeelte staat er heel wat kwaliteit aan de start van de ConXion Omloop van Vlaanderen. Ook het criterium gedeelte kan uitpakken met een mooi en gevarieerd deelnemersveld en staat de teller op 32 ingeschreven teams. De piloten krijgen 10 proeven voorgeschoteld en dat is goed voor iets meer dan 100 km tegen de chrono.

Johnny Louies (E36 M3) komt zijn eerste plaats verdedigen in het kampioenschap. Steven Dolfen (Opel Adam R2) schreef eerder op het seizoen de Tac rally op zijn naam en lijkt de voornaamste concurrent te worden van Louies.

Uit de top 5 van het klassement zien we enkel Jonathan Georges (Renault Clio RS) en Jony Vande Walle (Opel Astra) op de voorlopige deelnemerslijst staan maar aan spektakel zal er alvast geen gebrek zijn in en rondom Roeselare. Met onder meer Kjell Vandenberghe (E36 M3), Davide Perciante (Bmw E30), Didier Ceenaeme (Bmw E30) en Ashley Vercruysse (Bmw E30 M3) aan de start, mogen we ons opmaken voor het betere schuifwerk op de verraderlijke wegen van de Omloop.

Vincent Verstraete gaat voor de 3de maal op pad met zijn nieuwe Ford Fiesta R2T.

Jonas Dewilde (Citroën Saxo VTS) proeft voor de eerste maal van het criterium kampioenschap in zijn debuutjaar en wil zo zijn leerproces verder zetten als piloot. Hetzelfde kan gezegd worden van Emile Vandermarliere, de Omloop wordt pas zijn 4de wedstrijd uit zijn prille rallycarrière en gaat aan de slag met de Pevatec Peugeot 208 R2. Gilles Depla (Nissan Sunny GTi) heeft al iets meer ervaring en is bezig aan zijn 3de seizoen in de rallysport.

Leuk om te zien dat de jongeren de weg vinden naar het criterium kampioenschap en zorgen voor een nieuwe impuls. 

Timing - Voorlopige deelnemerslijst

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen