× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

23-08-2019

Short Rally van Kasterlee- Complete voorbeschouwing

Short Rally van Kasterlee- Complete voorbeschouwing

Komende zondag verlaten de deelnemers van het VAS kampioenschap voor het eerst dit jaar West-Vlaanderen. De Short Rally van Kasterlee is ondertussen een vaste waarde op de VAS kalender, maar ook op de kalender van de Nederlanders die graag de verplaatsing maken. Afspraak zondag in Kasterlee voor enige rallywedstrijd binnen de provincie Antwerpen.

Deelnemers

Voor de overwinning moeten we net zoals de voorbije jaren vooral kijken naar de Nederlanders.... Mister Kasterlee Piet Van Hoof won hier reeds 11 keer en is opnieuw één van de favorieten, zijn voornaamste concurrent is Erik Van Loon die met een Subaru WRC S14 aan de start in de Antwerpse Kempen.
Met het voorspelde droge weer lijkt er een mooie strijd in de maak voor de plaatsen in de top 5. De R5's van Leemans (DS3) en Van Iersel (Hyundai) en snelste Lancers (Vandevelde, Van Craenenbroek, Tjoens, Vervondel, ...) krijgen dan immers ook concurrentie van de BMW's (Weijs, Muilwijk, Ceuppens, Bosmans, Louies ...). 

En dan is er nog Mats van den Brand die opnieuw achter het stuur kruipt van de legendarische BMW M3. De Nederlander is niet enkel favoriet bij de historics, maar ook in het algemen klassement moeten we rekening houden met deze potente M3. Bij de historics lijkt er niemand opgewassen om in de buurt te komen van de BMW rijder, maar voor de resterende podium plaatsen kan het wel spannend worden. Ronny Delcerck is een vaste klant in Kasterlee en werd vorig jaar tweede, andere kandidaten voor een mooi resultaat zijn Jens Neskens, Bert Swerts, Koen Verhaeghe, Willy Cools, Mathieu Lietaer, Peter Demeyere of Wim Coremans.

# Genummerde deelnemerslijst

Timing / Parcours

Er worden opnieuw de 2 proeven van Reties Heike en De Hese gereden. Grotendeels bleven ze identiek met de vorige editie, enkel krijgen beide proeven  een nieuw slot.

# Timing
# Onboard beelden

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen