× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

21-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Lorenzo Vandenheede

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Lorenzo Vandenheede

"Voor de 2de maal dit seizoen kon ik rekenen op Robin Victor voor het lezen van de nota's. De reden dat hij opnieuw in het rechterzitje zat is omdat hij zich wil voorbereiden op het nieuwe rallyseizoen. Het is namelijk de bedoeling dat Robin in 2020 zelf achter het stuur zal kruipen van een rallywagen.

Verder leek de Rally van Staden de ideale voorbereiding op de aankomende ConXion Omloop van vlaanderen waar ik mijn 3de plaats wil verdedigen in de Racb M-cup.

Op de eerste proef, kp Staden, verliep alles goed maar aan de start van de 2de proef begon de wagen zwaar in te houden bij het optrekken. We hebben de wagen meteen aan de kant gezet en ter plaatse zitten zoeken achter het probleem. Na een tijdje zoeken zag ik dat er een armpje af was van de gaskleppen en moesten we vindingrijk zijn om een oplossing te vinden voor het probleem. Met een koordje kon ik het tijdelijk oplossen maar ik verloor ruim 25 minuten door dit voorval. 

Gelukkig ben ik blijven zoeken en konden we onze wedstrijd toch voortzetten. In de loop van de wedstrijd reed ik nog enkele top 20 tijden en hebben we ons vooral proberen te amuseren. We sloten de wedstrijd af als laatste maar het belangrijkste was dat we konden uitrijden en nog wat ritme opdoen voor de Omloop van Vlaanderen. " Aldus Lorenzo

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen