× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be

20-08-2019

MY Racing gaat nauw samenwerken met HK Racing en PH Sport en lanceert MY Hub

MY Racing gaat nauw samenwerken met HK Racing en PH Sport en lanceert MY Hub

Het verhuuraanbod voor de Belgische markt zal bij MY Racing  binnenkort sterk worden uitgebreid. Naast de Porsche 911 SC GR. 3, Datsun Violet en de Ford Escort Cosworth Gr.A van MY Vintage zullen diverse merken en types R5 en R2 wagens te huur worden aangeboden. 

Om dit te bereiken, zal de verhuurvloot van MY Racing versterkt worden met de wagens van HK Racing (Skoda Fabia R5 en Volkswagen Polo GTI R5) en PH Sport (Citroen C3 R5, DS 3 WRC en Peugeot 208 R2), twee teams die reeds de nodige bekendheid hebben binnen de rallysport. 

Onder leiding van Alessandro Re heeft de HK Racing-structuur een sterke reputatie in Italië en Frankrijk. De Volkswagen Polo GTI R5 van HK Racing rijdt immers het asfalt kampioenschap met Quentin Gilbert in Frankrijk.
PH Sport is ook een referentie in Frankrijk, waar de heren van Bernard Piallat zowel op afsfalt, op onvehard en in de tweede divisie aan de leiding staan in de respectievelijke kampioenschappen.  Om nog maar te zwijgen over hun vele internationale prestaties door de jaren heen.

Clovis Matton, MY Racing Business Developer: "We zijn verheugd deze overeenkomsten te hebben bereikt. Ons uiteindelijke doel is om alle momenteel goedgekeurde R5- en R2-voertuigen samen te brengen in MY Hub. Met PH Sport sluiten we aan bij de continuïteit van ons gemeenschappelijke avontuur dat onder andere heeft geleid tot de overwinning van Stéphane Lefebvre in Condroz vorig jaar. Door onze knowhow en onze ervaring, de diversiteit van de beschikbare modellen en de betrouwbare partners die HK Racing en PH Sport zijn, kunnen we beter voldoen aan de behoeften van onze klanten. We kunnen onze klanten een wagen aanbieden die aan al hun criteria voldoen, zowel voor een one-shot als voor een volledig programma. We kijken er  nu al naar uit om de verhuurvloot nog verder uit te breiden."

MY Racing is het team dat destijds werd opgericht door Yves Matton, onder zijn impuls komen ook ieder jaar enkele internationale vedetten naar de Condroz Rally. Het zou natuurlijk leuk zijn moesten zowel HK Racing en PH Sport een piloot sturen naar Hoei. Waarom niet Quentin Gilbert met de Polo van HK en Yohan Rossel met de C3 van PH Sport... 

c est bene
zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen