× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Yprauto MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

20-08-2019

Forfait Kris Princen voor WRC Rally van Duitsland

Forfait Kris Princen voor WRC Rally van Duitsland

Zoals reeds gemeld maakten Kris Princen en co Peter Kaspers gisteren een sortie tijdens de testen voor de WRC Rally van Duitsland. Helaas kan de DS3 WRC niet tijdig hersteld worden om komend weekend deel te nemen aan de WRC wedstrijd liet Kris Princen daarnet weten via facebook.

"Jammer genoeg hebben we juist bericht gehad dat het team de auto niet tijdig klaar krijgt voor de rally. Een immense ontgoocheling voor iedereen die heeft meegeholpen om dit project te realiseren. Peter en ik willen ook het team van J-Motorsport bedanken voor hun enorme inzet en om alles geprobeerd te hebben om ons toch nog aan de start te krijgen. Tot slot wil ik iedereen bedanken voor de talrijke berichtjes gisteren na onze sortie." aldus Princen.

Kris Princen start begin september met de Volkswagen Polo R5 in de ConXion Omloop van Vlaanderen, de 7de wedstrijd van het JobfiXers BRC. In het kampioenschap staat Princen aan de leiding met 16 punten voorsprong op Cedric Cherain, hij won reeds de Haspengouw Rally, de TAC Rally en de Sezoensrally, in ieper werd hij derde en in Spa moest hij opgeven. 

Yprauto
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen