× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be ALV saneren van tanks

19-08-2019

Voorlopige deelnemerslijst online ConXion Omloop van Vlaanderen

Voorlopige deelnemerslijst online ConXion Omloop van Vlaanderen

Gisteren werd een eerste blik geworpen op de voorlopige deelnemerslijst van de 60ste editie van de ConXion Omloop van Vlaanderen, (Artikel 19/08), en zagen we reeds 10 R5 wagens pronken op de voorlopige deelnemerslijst. Vandaag werd het lijstje nog wat aangedikt en zien we ook Adrian Fernemont (Fabia R5) afzakken naar Roeselare, Philip Cracco schreef zich intussen ook in net als Kevin Demaerschalk, maar op dit moment is het nog niet duidelijk met welke wagen zij van start gaan in Roeselare.

Skoda Fabia R5 - Vincent Verschueren, Niels Reynvoet, Kevin van Deijne, Pieter Tsjoen, Steven Vergalle, Steve Fernandes, Stefan Gottig en Sebastien Bedoret
Hyundai i20 R5 - Bob de Jong
VW Polo R5 - Kris Princen

 Andy Lefever, Romain Delhez en Chris Debyser verschijnen aan de start met de imposante Porsche 997 GT3, Wouter Muylle neemt de 4de Porsche 997 GT3 voor zijn rekening als 0 wagen. Patrick Snijers liet eerder al blijken dat ook hij aan de start zou verschijnen maar staat momenteel nog niet op de voorlopige deelnemerslijst.

Natuurlijk is de Racb M-cup ook van de partij en beloofd het een spannende en open strijd te worden tussen de snelle Beemers van onder meer Kurt Braeckevelt, Cris Algoedt en Thierry Cokelaere, zij treden aan met hun vertrouwde Bmw 1M. De tegenstand komt er onder meer van Franky Boulat (E36 M3) Gunther Monnens (E46 M3), Wim Muilwijk (E46 M3), Lorenzo Vandenheede (E36 M3), Didier Spillebeen (E30), Marc Maertens (E36 M3), Philip Lommers (E36 M3), Wouter Lievens (E36 M3), Tom Ceuppens (Bmw 130i), ...

Verder zien we ook schoon volk in de RC4 klasse, dan kijken we vooral in de richting van Tobias Bruls (Peugeot 208 R2), Steven Dolfen (Opel Adam R2), Gilles Pyck (Peugeot 208 R2) en Timo van der Marel (Opel Adam R2). Frederic Berville (Opel Adam Cup R2), Peter Verspuij (Fiesta R2) en Wim Carton (Peugeot 208 R2) vervolledigen het lijstje. 

Voorlopige deelnemerslijst

 

 

Verzekeringen Delaere
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
ALV saneren van tanks

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen