× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge Verzekeringen Delaere http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

18-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Kim De Bon

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Kim De Bon

Afgelopen donderdag kwamen de Rallytwins, Kim en Kelly De Bon, aan de start van de Rally van Staden.

"Met de nodige gezonde stress werkten we de eerste ronde af van 3 proeven. Het was vooral aftasten en kijken hoe de wegen erbij lagen na de neerslag die er gevallen was. Bij het terug aankomen in het servicepark zat het gevoel bij co-pilote Kelly niet zo goed, maar vol vertrouwen gingen we verder naar de 2de ronde.

Vanaf de 2de ronde werd het vertrouwen groter en vond pilote Kim haar drive om bepaalde situaties vlotter aan te pakken en haar durf te tonen.

Met dezelfde positieve instelling werden de 3de en 4de ronde aangevat. Het vertrouwen in de wagen was er en ook werkten we als team goed samen. We kenden geen warme momentjes en we boekten opnieuw vooruitgang.

Het besluit na onze prestatie, alweer een topdag achter de rug waarin plezier en fun voorop stonden. Alweer een rally ervaring rijker en klaar voor onze volgende wedstrijd van het seizoen, de Hemicuda rally. Nog een grote dank aan alle supporters die aanwezig waren en ook onze sponsors niet te vergeten, Toyota Devos Rekkem, Interieur Glorieux en De Witte Molen." Aldus Kelly

 

 

ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge
Verzekeringen Delaere

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen