× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

18-08-2019

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Lieven Brulez

Wedstrijdverslag - Rally van Staden - Lieven Brulez

"Het was toch al 3 jaar geleden dat ik nog aan de start stond van de Rally van Staden en was alles terug nieuw voor mij. Ook zat er voor de gelegenheid een nieuwe co.piloot naast mij die op zijn beurt zijn debuut maakte in de rallysport. Frederic Huyghe is een zelfstandige ondernemer uit Staden en kent er héél veel mensen en ook de rallywegen zijn hem niet vreemd.

Tijdens de eerste boucle was het nog regenachtig en moesten we nog wat aftasten en kenden we een warm moment bij links houden van het 'jumpke'. Tijdens de eerste regroup en service kreeg de wagen een check up en waren we klaar voor onze 2de boucle van de dag. Bedoeling was om onze tijden te verbeteren ten opzichte van de eerste boucle. 

Op kp Staden lukte dit maar onze 2de doortocht op Westrozebeke werd geannuleerd door een ongeval. Ook op Oostnieuwkereke hebben we onze tijd verbeterd en konden we terug richting servicepark. Frieda verzorgde alweer de catering en konden we genieten van een hapje en een drankje terwijl Vada Racing ons wagen controleerde.

Tijdens de 3de boucle werden de tijden opnieuw verbeterd, weliswaar met kleinere verschillen maar we waren toch tevreden over ons resultaat.

De tijd vloog en ook de co.piloot was er zich van bewust dat de dag er bijna opzat. Op enthousiasme gingen van start in de 4de en laatste ronde van de dag. De tijden werden niet meer verbeterd maar we sloten de rally af met een positief gevoel en eindigen op een 64ste plaats in het algemeen klassement op 111 gestarte wagens.

Bij deze wil ik de organisatie bedanken alsook de baanposten, supporters, sponsors, het volledige Vada Racing Team en Frederic Huyghe voor het lezen van de nota's. Hij wist me te vertellen dat het voor herhaling vatbaar is ... op naar Kasterlee waar mijn broer en ik afwisselend zullen rijden." Aldus Lieven

Optiek Vanneste Hooglede Izegem
Autostal Duindistel

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen