× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge zwembaden en wellness http://www.daviddesign.be Yprauto

09-08-2019

Flink wat Belgen aan de start in Adac Rally van Duitsland

Flink wat Belgen aan de start in Adac Rally van Duitsland

Het is niet onze gewoonte om nieuws te publiceren over het wrc kampioenschap, maar voor één keer maken we graag een uitzondering.

De Rally van Duitsland, die doorgaat vanaf donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus, is de 10de manche in het wereldkampioenschap rally en lokt elk jaar heel wat Belgische rallysupporters naar Duitsland. Het gros van de supporters gaan natuurlijk onze nationale helden, Thierry Neuville en Nicolas Gilsoul, gaan aanmoedigen en hopen we met zijn allen dat hij zijn 3de overwinning van het seizoen kan pakken. 

Naast het duo Neuville, Gilsoul zien we ook een handvol andere Belgische piloten aan de start verschijnen in Duitsland. Zo komen Kris Princen en Peter Kaspers aan de start met DS3 Wrc, Guillaume de Mevius en Martijn Wijdaeghe zetten hun leerproces verder met hun C3 R5. Ook Sebastien Bedoret en Thomas Walbrecq komen ervaring opdoen met hun gloednieuwe Skoda Fabia R5 Evo van Sxm Competition. 

Pieter Tjsoen en Pieter Vyncke komen dan weer eerder verrassend aan de start in Duitsland met een Skoda Fabia R5. Philip Cracco - Jordy Cruys (Fabia R5) en Pieter-Jan Michiel Cracco- Jasper Vermeulen (Fabia R5) vervolledigen het Belgische lijstje.

De Belg Renaud Jamoul staat dan weer in voor de nota's van de Fransman Adrien Fourmaux in een Ford Fiesta R5.

Voorlopige deelnemerslijst

MLV banden velgen Poperinge
zwembaden en wellness

http://www.daviddesign.be
Yprauto