× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be c est bene

23-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Kenneth Geldhof

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Kenneth Geldhof

Tijdens de TBR Rallysprint stonden Kenneth Geldhof en Brenda Vandaele voor de eerste maal samen aan de start van een rally, ze kregen het nummer 51 op de deuren gekleefd. 

"Exact 40 jaar geleden nam mijn vader, Erik Vandaele, ook deel aan de toenmalige Sprint van Team Bassin Roeselare, hij verscheen er aan de start met een gele Renault 17 TL met 1566cc onder de motorkap en behaalde daarmee een 2de plaats in zijn klasse. 40 Jaar later kreeg ik de kans om in de voetsporen van mijn vader te treden, hetzij als co.pilote van mijn eigen zoon, Kenneth Geldhof. 

Voor Kenneth was het de 4de maal dat hij aan de start stond van deze wedstrijd en voor mij was het een unieke gelegenheid om alles eens mee te maken van langs de andere kant. 

Halverwege de eerste proef moesten we de Bmw even stil houden doordat R.Deprez de weg versperde door motorpech. Hij moest aan de kant geduwd worden en wij kregen een normtijd opgelegd. Vol goede moed vertrokken we voor onze 2de ronde en hopelijk konden we deze wel tot een goed einde brengen. Het ging soms zodanig snel dat ik af en toe een foutje maakte in het lezen van de nota's, gelukkig kon ik vertrouwen op Kenneth die het parcours al behoorlijk goed kende. 

We reden tijdens onze 2de en 3de ronde goede tijden en bleven we gespaard van mechanische problemen, op één paaltje na die we even tikten verliep alles vlekkeloos. 

Tijdens de 4de en laatste ronde moesten we opnieuw stoppen door een schuiver van M.Vandoolaeghe en na het nodige duw en trekwerk stonden we opeens met 8 wagens achter elkaar te wachten. Iedereen vertrok opnieuw, met wat pauze ertussen, en moesten we nog over de gekende brug rijden. We beleefden nog flink wat handrem plezier en werd er voor flink wat spektakel gezorgd door de Bmw's van dienst. (Bmw's driftshow). We kregen uiteraard opnieuw een normtijd toegewezen. Zo konden we onze dag eindigen als 4de in klasse 3H en werden we 31ste algemeen. Het was een heel toffe ervaring en als ik volgend jaar opnieuw de kans krijg wil ik dit zeker nog eens overdoen. 

Bij deze wil ik ook nog Robbie Vermeersch bedanken voor de service aan de wagen, alle supporters en familie en in het bijzonder onze sponsors: Metaalconstructie Jery Decoene Kortemark - Atlasanker Dick Gullegem - AD Blue Darvan Houthulst - Bouwwerken De vu Demuynck Beselare - Café De Dubbele Arend bij Tom en Gwenda te Hooglede. En zeker niet te vergeten alle baanposten en vrijwilligers "NO SAFETY NO RALLY". Aldus Brenda 

zwembaden en wellness
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
c est bene

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen