× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

18-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Manolito Verhaeghe

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Manolito Verhaeghe

Wedstrijdverslag Manolito Verhaeghe en Mathieu Dekorte - TBR Rallysprint

"De TBR Rallysprint was een prima test voor ons en de wagen. 's Morgens was het behoorlijk glad door de plotse regenval en hadden we amper grip. Op het einde van de proef kregen de wagens voor ons een rode vlag te zien door een sortie, daardoor kregen we een normtijd voor onze eerste ronde.

Tijdens de 2de en 3de ronde konden we ons eigen tempo rjden en draaiden we ook goede tijden. Door deze goede tijden kwamen we terecht in de top 30 van het klassement en wilde ik dit goede resultaat vasthouden tot op het einde van de wedstrijd. Maar wie ons een beetje kent weet dat we graag het publiek verwennen en willen zorgen voor het nodige spektakel. We zochten een combinatie van de twee op, een goed tempo rijden en dwars gaan waar het kon. Helaas kregen we opnieuw een rode vlag te zien tijdens de 4de ronde en stonden we even stil op de proef. Opnieuw werd er ons een normtijd gegeven en konden we de wedstrijd afsluiten op een 29ste plaats in het algemeen klassement.

De wagen was de hele wedstrijd in topvorm en mits wat kleine aanpassingswerken zijn we klaar voor onze thuiswedstrijd, de Rally van Staden. Dank aan mijn co.piloot Mathieu Dekorte voor de goede nota's en Davy voor de goede service die werd geleverd. See you in Staden." Aldus Manolito

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen