× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

16-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Kenneth Degruyter

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Kenneth Degruyter

Kenneth Degruyter maakte eerder op het seizoen, tijdens de Rallye sprint de Haillot, zijn debuut als rallypiloot. De Rally van Wervik was de volgende wedstrijd op het programma en sloot deze af op een verdienstelijke 59ste plaats in het algemeen klassement. Afgelopen weekend stond Kenneth dus aan de start van zijn 3de wedstrijd uit zijn prille rallycarrière, de TBR Rallysprint.

Kenneth, die net als Maarten Bruggeman deel uit maakt van het ASD serviceteam, kwam pas rond 3u 's nachts terug uit Nederland (GTC rally) en moest al om 7u15 op de technische keuring zijn te Oekene. De opdracht was om beter te doen dan in de Rally van Wervik, de wagen verder ontdekken en progressie te maken. 

Tijdens de eerste proef werd er een remzone gemist en op de 2de proef werd er op te zachte banden gestart. In de daaropvolgende rondes werden de tijden steeds verbeterd en maakte het duo Degruyter-Laurens nog enkele plaatsen goed in het algemeen klassement. De Ford Fiesta R1 met standaard motor, maar eentje met een goed chassis strandde uiteindelijk op een 33ste plaats in het algemeen klassement. 

Kenneth kijkt dan ook tevreden terug op zijn wedstrijd en wil via deze weg zijn sponsors bedanken.

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen