× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

15-07-2019

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Kjell Vandenberghe

Wedstrijdverslag - TBR Rallysprint - Kjell Vandenberghe

Afgelopen weekend stonden Kjell Vandenberghe en Jonas Vanlauwe aan de start van hun favoriete rally, de TBR Rallysprint, en tevens de thuisrally voor Jonas. Het duo eindigde op een mooie 10de plaats in het algemeen klassement en kijkt nu al uit naar zijn volgende wedstrijd van het seizoen, de ConXion Omloop van Vlaanderen.

"De TBR Rallysprint is één van mijn favoriete wedstrijden en het doel was, proberen om de snelste Bmw te zijn. Met onder andere Cris Algoedt, Jelle Segers, Wouter Lievens, Brecht Hoorne, ...aan de start, hadden we genoeg speelkameraden om ons te meten met andere Bmw rijders.

Aan de start van de eerste ronde werden we allemaal wat verrast door de regen, daar (bijna) iedereen op slicks stond. Toch waren we de 2de snelste Bmw op nog geen seconde van Brecht Hoorne. 

Vanaf de 2de ronde werd het parcours droger en konden we vol in de aanval gaan. We draaiden een 6de algemene tijd en bouwden een kleine voorsprong uit van 4 seconden op Cris Algoedt. Ik had Cris zijn ambities gelezen voor de wedstrijd en was uiteraard tevreden dat ik ook na de 3de ronde voor hem kon blijven. 

In de 4de en laatste ronde wou ik alles op alles zetten om mijn voorsprong veilig te stellen op Cris Algoedt, want hij was intussen genaderd tot op 2,3 seconden. Alles verliep super, we waren nog sneller dan de ronde ervoor maar in de laatste bocht net voor de finish ging het fout. We kwamen iets te snel af en gingen rond, daardoor verloren we zo'n 15 tal seconden. Zeer spijtig voorval na onze sterke prestatie, maar aan de andere kant zijn we trots dat we met ons budget zulke mooie tijden kunnen realiseren. Ik wil dan ook al onze sponsors bedanken, het serviceteam en de supporters die aanwezig waren om ons aan te moedigen. We zien jullie terug in de Omloop van Vlaanderen." Aldus Kjell

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen