× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere MLV banden velgen Poperinge ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

09-07-2019

M Cup - Preview GTC Rally

M Cup - Preview GTC Rally

Het seizoen 2019 van de RACB M Cup start met de GTC Rally aan zijn 2e helft. Tot nu toe kenden de 3 eerste rally’s een spannend verloop, met telkens 3 verschillende winnaars: Patrick Diels in de Haspengouwrally in Landen, Kurt Braeckevelt in de TAC Tielt en Gunther Monnens in de Sezoensrally in Bocholt.

Toch is het vijfvoudig kampioen Franky Boulat die mid season de tussenstand van het kampioenschap aanvoert. Hij zal uiteraard trachten zijn leidersplaats te verstevigen. Gunther Monnens, tweede in de tussenstand op amper 1 puntje wil ook zijn positie verdedigen of zelfs verbeteren en gaat in Nederland ook voor de overwinnng. Maar beide heren zullen vooral rekening moeten houden met Hans Weijs die zich heeft ingeschreven met de gekende Schmid "Beast 2.0" BMW en start als topfavoriet voor de zege in de M Cup.

Wim Muilwijk zal zich als Nederlander echter willen mengen in de strijd om de ereplaatsen. Wim kende tot nu toe een pechvol seizoen met 2 opgaves en kijkt reikhalzend uit naar een mooie eindklassering. Ook Tom Ceuppens is aanwezig en heeft een uitgelezen kans om zijn 3e plaats in het kampioenschap verder uit te bouwen op dichtste achtervolger Kurt Braeckevelt, die niet start in de GTC. Rookie van 2018 Lorenzo Vandenheede (6e in kampioenschap) en Dirk Verhaert (8e in kampioenschap) zijn ook van de partij en willen hun kampioenschapsklassement dankzij een mooi resultaat een niveau hoger tillen. Philip Lommers komt ervaring opdoen in de GTC met het oog op een deelname aan het volledige M Cup kampioenschap in 2020. Verwacht dus zeker enkele spectaculaire sideways passages van de M Cup’ers!

Verzekeringen Delaere
MLV banden velgen Poperinge
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen