× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
c est bene ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

09-07-2019

Autoclub Dadizele steunt goede doel met Tuner Evolution op zondag 14 juli

Autoclub Dadizele steunt goede doel met Tuner Evolution op zondag 14 juli
Autoclub Dadizele steunt goede doel met Tuner Evolution op zondag 14 juli

Net zoals vorig jaar organiseert Autoclub Dadizele opnieuw een tuning evenement. Komende zondag verwacht men heel wat volk in het centrum van Dadizele voor de tweede editie van Tuner Evolution. 

"De eerste editie was een schot in de roos, we hadden ongeveer 240 wagens en konden nadien een mooie cheque overhandigen aan de mensen van Mariënstede. Ook dit jaar doen we deze activiteit weer ten voordele van Mariënstede." aldus Marc Maessen van Autoclub Dadizele. "Onze club is nu reeds bezig aan de voorbereidingen van de 20ste editie van de Rallysprint. Maar met dit tuning event willen we ook eens iets anders doen, en tegelijk tijd steunen we ook een lokaal project. Het idee van dit event komt van ons bestuurslid Geoffrey Vandaele, die met zijn wagen veel tuning events bezoekt."

Mariënstede is een centrum waar, in samenwerking met diverse partners, volwassen personen met diverse handicaps via wonen en/of aangepaste dagbesteding ondersteuning en kansen krijgen om zo zelfstandig mogelijk op verschillende levensdomeinen welzijn en geluk te beleven.

Iedereen is welkom komende zondag in het centrum van Dadizele om de tuningwagens te bewonderen. Ter plaatse is er de mogelijkheid om iets te drinken of te eten ten voordele van het goede doel.

c est bene
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen