× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

05-07-2019

Kempenrally is er terug !

Kempenrally is er terug !
Kempenrally is er terug !

Eind 2017 werd voor het eerst in lange tijd opnieuw de Kempenrally gereden. De reacties van toeschouwers en deelnemers waren positief en ook de organisatie blikte tevreden terug op deze eerste editie Kempenrally - New Style. Helaas kwam er in 2018 geen vervolg op deze wedstrijd. 

Ondertussen is de organisatie van deze wedstrijd in handen van Markland vzw en zijn de voorbereidingen voor de edtie 2019 volop bezig vertelde Han De Bock ons. "Markland vzw is in feite een overkoepelende vereniging bestaande uit Kempenrally vzw, Stichting Autosport Zuid West Brabant en Lions Club Hoogstraten. Met deze groep organiseren we de Kempenrally, die ook een nieuw wedstrijdcentrum zal krijgen in de Coöperatie Hoogstraten, beter bekend als de veiling. Hier ook het VIP gebeuren en een showproef."

De wedstrijd zal bestaan uit 4 verschillende proeven in Hoogstraten, Rijkevorsel en Zundert (Nl), met in totaal zal 115 kilometer tegen de klok. De wedstrijd wordt opgeslpist in 2 klassen, de Sporting met een gemiddelde snelheid van 80km/uur en de Classic met een gemiddelde van 60km/uur. In de Sporting zijn alle rallyveiligheidsuitrustingen en rallykeuring verplicht, in Classic enkel een helm. De wagens moeten in beide klassen minimum 25 jaar oud zijn. 

Vooral de Classic klasse is een uitgelezen kans om met een oldtimer op afgesloten parcours te rijden. Alle veiligheidsmaatregelen zoals we die kennen uit de rallywedstrijden zijn van kracht tijdens de Kempenrally. De deelnemersprijs werd fors verlaagd tegenover voorgaande editie: 295€ voor Classic en 395€ voor Sporting.

Meer info kempenrally.be.

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Verwante artikelen