× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

02-07-2019

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Cris Algoedt

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Cris Algoedt

Afgelopen weekend kwamen Cris Algoed en co Didier Bostoen aan de start van de Renties Ypres Rally, een wedstrijd die ondertussen een vaste plaats kreeg op de kalender van het Danneels team. "Maar het was m'n eerste deelname samen met Didier," vertelt Cris ons. "Didier is heel gepassioneerd en we hebben de wedstrijd heel goed voorbereid, en dat heeft toch wel vruchten afgeworpen in het weekend."

Net zoals vooraan in de wedstrijd en in alle andere klassen werd er ook hard gereden in de groep M klasse. "Het niveau van de BMW rijders is de laatste jaren heel fel gestegen, we moesten hard doortrappen om vooraan te blijven. Even heb ik me laten verrassen, Thierry Cokelare leek op een veilige afstand te volgen en ik liet het trempo wat zakken, maar bij het ingaan van de laatste ronde bleek dat Thierry plots heel dicht gekomen was. We namen geen risico's en lieten nieuwe banden monteren en hebben ons nog eens scherp gezet."

Cris en Didier wonnen uiteindelijk groep M met ruim 14 seconden voorsprong op de gelijkaardige BMW van Thierry Cokelare. "Vooral die 18de plaats doet me veel plezier!" Vult Cris aan. "Mijn beste resultaat ooit in Ieper, en ook totaal niet verwacht dat een top 20 plaats mogelijk was in dit mooie deelnemersveld. Het was een moeilijke en zware wedstrijd, we kunnen niet anders dan super tevreden te zijn. De wagen was opnieuw super betrouwbaar, zelfs in dit warme weer gaf hij geen krimp..."

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen