× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Optiek Vanneste Hooglede Izegem Autostal Duindistel http://www.daviddesign.be

01-07-2019

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Filip Pyck

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Filip Pyck

Voor zijn 25ste deelname aan de Ypres Rally ging Filip Pyck aankloppen bij J-Motorsport voor een Ford Fiesta R5. De koffiehandelaar uit Poperinge blikt samen met copiloot Peter Dehouck terug op een geslaagd weekend.

"We zijn super content van ons weekend! ik krijg ook niks dan positieve commentaren, en met de 13de plaats algemeen kunnen we niet anders dan heel tevreden zijn. Qua resultaat was dit niet mijn beste Ieper, in 2005 werd ik achtste met de Lancer EVO VI, maar als je het deelnemersveld bekijkt schat ik deze 13de veel hoger in.
We merkten wel dat je kilometers moet maken met een R5 om deze goed te kunnen besturen. We verloren in de korte situaties nog wat tijd door dat we de motor niet in toeren konden houden. Als we nog eens een R5 huren moeten we daar zeker aan werken. J-Motorsport heeft me een heel goede wagen afgeleverd, alles ging heel goed ik reed in Mesen lek en beh zelf enkel op Westouter een klein foutje gemaakt. Ik ben super tevreden, het is zeker voor herhaling vatbaar! We rijden in oktober nog de WRC Rally van Wales met de Lancer en bekijken nadien of we volgend jaar nog eens een R5 kunnen huren.
"

Optiek Vanneste Hooglede Izegem

Autostal Duindistel
http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen