× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks http://www.daviddesign.be MLV banden velgen Poperinge

01-07-2019

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Tim Van Parijs

Wedstrijdverslag - Renties Ypres Rally - Tim Van Parijs

Afgelopen weekend wonnen Tim Van Parijs en co Kurt Heyndrickx de GT klasse met hun Porsche 997 GT3. "De winst in de GT klasse was vooraf ook ons doel," vertelt Tim die op zaterdagnamiddag ook de top 10 algemeen binnenkwam.
"Dit was natuurlijk mede door de opgaves van de anderen. Maar toen we zagen dat Demaerschalk bezig was aan een remonte heb ik samen met Kurt afgesproken om de GT winst veilig te stellen en geen risico's te nemen voor de 10de plaats. We zijn beiden heel tevreden met het resultaat en hebben ons opnieuw geamuseerd in de GT3."

Buiten een klein mechanisch probleem op vrijdagavond na verliep de wedstrijd perfect voor het team. Al van bij de start namen Tim en Kurt de leiding in de GT klasse. 
"Het was een mooie strijd met Fredericq Delplace die een heel sterke wedstrijd reed. Op de proeven die ons goed lagen hebben we het verschil gemaakt, andere proeven hebben we bewust gecontroleerd. Op verbinding naar de voorlaatste proef hadden we nog een leegloper, we hebben dan nog een klein reservewiel gemonteerd, maar wonnen nog met 35 seconden voorsprong."

De Porschisten hadden een heel geslaagd weekend, Er werd hard gestreden op de proeven, maar daarbuiten werd er onderling geholpen waar nodig. Iedereen reed een goede wedstrijd, Claudie Tanghe werd derde en Chris Van Woensel vierde in de DEGRO Porsche. Al beschikte Chris over de minst snelle Porsche.

"Het was leuk dat we zowel op vrijdag als op zaterdag allen redelijk kort na elkaar konden starten, enkel jammer dat Jochen moest opgeven..." besluit Tim. 

 

zwembaden en wellness
Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks

http://www.daviddesign.be
MLV banden velgen Poperinge

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen