× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Verzekeringen Delaere

30-06-2019

Thierry Neuville wint Ypres Rally Masters

Thierry Neuville wint Ypres Rally Masters

Naast de Renties Ypres Rally en de Ypres Historc Rally was er afgelopen weekend ook de eerste editie van de Ypres rally Masters. Door deze nevenwedstrijd te organiseren kon Thierry Neuville in Ieper aanwezig zijn met de vertrouwde Hyundai i20 WRC.

De Oostkantonner was een publiekstrekker maar de deelnemerslijst van de Ypres Rally Masters was maar pover... Paul Lietaer werd weggehaald uit de historic wedstrijd en Bryan Bouffier kreeg een Ford Fiesta WRC van M-Sport onder zijn bips. Maar uiteindelijk hadden we de Fransman veel liever in een R5 zien strijden tegen Breen en Abbring. Bruno Thiry met de Neuville-Corsa, Gunther Monnens in een Subaru Impreza en Nikias Priem in een Historic Opel Corsa maakten de lijst compleet. 

Enkele maanden geleden werden er 15 deelnemers aangekondigd, maar met amper 6 deelnemers kan Superstage onmogelijk spreken over een succes. Hopelijk is er tijd en ruimte om dit project verder uit te bouwen en wordt dit geen flop zoals de Ypres Cats Rally 14 jaar geleden. In 2005 werd er een nevenwedstrijd gereden in Ieper omdat de WRC's en de Porches niet meer welkom waren. Pieter Tsjoen won toen de eerste en enige editie van de Ypres Cats Rally met zijn Toyota Corolla WRC.

ALV saneren van tanks
zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Verzekeringen Delaere