× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Verzekeringen Delaere ALV saneren van tanks MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

20-06-2019

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Harm & Jasper Boutte

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Harm & Jasper Boutte

We hadden er lang naar uit gekeken, naar ons debuut in de rallysport. Op een druilerige zaterdagochtend was het eindelijk zover. ‘Hopelijk droogt het wat op tegen dat wij moeten rijden’ ging een aantal keer over de tongen. Zeker als we de verschillende opgaves online zagen verschijnen omwille van sorties. 

Harm nam de eerste ronde voor zich, met de bedoeling om rustig te starten. Na de alternatieve route richting Kruiseke konden we onze eerste klassementsproef aanvatten. Zoals we hoopten was de weg opgedroogd en kon het leerproces beginnen. Zonder problemen reden we de eerste ronde uit. 

Na de middag was het de beurt aan Jasper om het stuur te nemen. Een kleine bui op KP Wervik en een overenthousiast gebruik van de handrem gooide wat roet in het eten maar voor de rest konden we tevreden zijn. 

Tijdens ronde drie en vier konden we elk nog eens proberen op de snelle proef Geluwe en ging het al wat vlotter op KP Kruiseke en Wervik. Uiteindelijk eindigden we op een 86steplaats op zo’n 150 starters en 98 finishers. Ons hoofddoel was geslaagd, plezier hebben en aankomen. Bij het bekijken van de tijden stonden we versteld welke tijden er gedraaid werden in klasse 2C, chapeau.  

Het enige foutje van de dag kwam er na het podium, de weg naar parc fermé stond wat verder in het roadbook en in ons enthousiasme reden we meteen terug naar service. Waardoor we niet opgenomen werden in de eindstand. Desalniettemin waren we zeer tevreden over onze dag. 

Hierbij willen we ook iedereen bedanken die ons tijdens de voorbereiding en de dag zelf geholpen hebben. SVA rallysport en Philcars voor de betrouwbare Peugeot 106 en service. JH construct, Abito, Trompet, TD schrijnwerken voor het duwtje in de rug. Onze bevriende rallyfotografen om wat langer te wachten op de proeven!

Verzekeringen Delaere
ALV saneren van tanks
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen