× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

19-06-2019

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - SVA autosport

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - SVA autosport
Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - SVA autosport Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - SVA autosport

Stefaan Vanneste - Sabine Liefooghe / Peugeot 106 Rallye

"Voor ons verliep de rally van Wervik zo goed als vlekkeloos, we kwamen voor het eerst aan de start met de Peugeot 106 rallye 8 klepper die pas donderdagavond klaar was.  Zelf had ik geen meter gereden met de wagen voor de wedstrijd waardoor bleek dat mijn zitpositie moest aangepast worden na de eerste lus. 

Het was ook weer aanpassen om zonder servo te rijden daar dit een “light” versie van de 106 rallye is maar toch waren we aangenaam verrast van onze tijd op de 1ste proef. Wij wisten dat meestrijden met de rest van de klasse moeilijk ging zijn en hadden ook geen zin om de wagen die te koop staat in de vernieling te rijden.

Zo bleek dat we de hele tijd rond de 3de, 4de plaats draaiden in de klasse maar op het einde moesten we toch de duimen leggen tegenover Stijn Blanchard met een 3-tal seconden voor de 3de plaats. We bleken uiteindelijk 56ste geworden te zijn na een leuke wedstrijd en dit zonder enig ritme!" 

Jonas Dewilde - Ward Hanssens / Citroën Saxo 16 v

"Daarnaast was de Saxo 16v verhuurd aan Jonas Dewilde en ervaren rot Ward Hanssens die terug sterk presteerde in zijn 1ste jaar rallysport!  Hij liet terug enkele knappen dingen zien aan het stuur van de kleine Saxo en de tijden waren er ook naar. Jammer genoeg liet een cardanas het op 3km van het einde afweten waardoor de finish niet bereikt werd maar opgeven staat niet in ons woordenboek!!!"

Harm Boutte - Jasper Boutte / Peugeot 106 GTI

"De gebroeders Harm en Jasper Boute reden dan weer hun 1ste wedstrijd uit hun carrière en dit op hun thuisbasis. Na een beetje zoeken in het begin van de wedstrijd daar elk van hen telkens 1 lus reed konden ze de gekende oranje Peugeot 106 gti zonder schade en met een glimlach over het podium rijden! Jammer genoeg waren ze niet op de hoogte dat de wagen tot aan het wagenpark moest gereden worden waardoor ze niet in de uitslag werden opgenomen...

Langs deze weg wens ik nog enkele mensen te bedanken die het mogelijk maakten om ons allen aan de start te brengen: Sabine Liefooghe, Maxim Verfaillie, Jason Buysens, Danny Mahieu, Ward Hanssens en het volledig team van Philcars die terug de service verzorgden! Eveneens wens ik Jonas & Peter Dewilde en de broers Boute te bedanken voor het vertrouwen in SVA AUTOSPORT!!

Op naar de volgend wedstrijd!"
 

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen