× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
zwembaden en wellness MLV banden velgen Poperinge http://www.daviddesign.be Yprauto

18-06-2019

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Steven Dolfen

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Steven Dolfen

Na hun algemene zege tijdens de TAC rally Criterium leken Steven en Thijs direct gelanceerd in hun Opel Adam R2 om mee te strijden met de jongeren in R2 . Maar toen temperde Steven al wat het optimisme, wat achteraf ook terecht bleek.

"Na Tielt had ik direct door dat er nog een pak werk op de plank lag, de overwinning verdoezelde de talrijke gebreken en dat zowel aan onszelf als die aan de wagen. Maar ik denk te mogen stellen dat na onze generale repetitie in Wervik de puzzel net op tijd lijkt te gaan kloppen. Het is een lange weg geweest, maar de voldoening is best wel groot bij ons en al zeker bij de mensen van Delhez racing.
Voor Ypres kregen we het mooie nr 44 toebedeeld, dus kunnen we in dezelfde omstandigheden rijden van de junioren! Rest ons nu deze wedstrijd goed te gaan voorbereiden en met een fris kopje aan de start te kunnen staan...

Voor de mensen waarvan de heilige week al op zondag mag beginnen, zal de Opel Adam R2 naar jaarlijkse gewoonte vanaf 16 uur gepresenteerd worden aan Lukoil Ieper met een hapje en een drankje. 

zwembaden en wellness
MLV banden velgen Poperinge

http://www.daviddesign.be
Yprauto

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen