× LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
Autostal Duindistel Optiek Vanneste Hooglede Izegem http://www.daviddesign.be

LIVE INFO - Aarova Short Rally Oudenaarde

17-06-2019

2019 - Wesley Keygnaert met Opel Adam Cup onder de vleugels van FP Rallysport

2019 - Wesley Keygnaert met Opel Adam Cup onder de vleugels van FP Rallysport
2019 - Wesley Keygnaert met Opel Adam Cup onder de vleugels van FP Rallysport

Wesley Keygnaert kennen we vooral als copiloot, maar net zoals in 2017 zal hij in zijn thuisrally opnieuw zelf het stuur nemen. De deelname in Ieper was dit jaar eigenlijk niet voorzien, er waren heel andere plannen...

"Een tijdje terug hebben we een Opel Adam Cup gekocht, en ons plan was om daarmee deel te nemen in de WRC wedstrijd van Duitsland. Maar dit leek financieel niet haalbaar. Zowel mijn co als ik zijn opgegroeid in deze regio en samen de rally van Ieper rijden is een kinderdroom.
Ik denk dat we met de Opel Adam een goeie wagen hebben om ons te amuseren. Het is geen R2 zoals Munster; we beschikken over minder vermogen en andere ophanging maar toch is het een echte koersauto. En de wagen past ook perfect bij mijn zaak, waar ik veel kleine sportieve wagens verkoop." aldus de zaakvoerder van WK Cars.  

De wagen kreeg onderdak bij FP Rallysport, de vriendengroep die ook de Opel Corsa van Nikias Priem aan de start brengt in Ieper. "Nikias ging eigenlijk niet rijden in Ieper, maar samen met Diederik Pattyn hebben we last minute ervoor gezorgd dat Nikias met de Opel Corsa kan rijden in de Ypres Rally Masters."

Copiloot van dienst in de Renties Ypres Rally is Bavo Dael, een jeugdvriend van Wesley. 

Autostal Duindistel
Optiek Vanneste Hooglede Izegem

http://www.daviddesign.be

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen