× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
ALV saneren van tanks c est bene http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

17-06-2019

Gunther Monnens met RTEK Subaru Impreza 555 in Ypres Rally Masters

Gunther Monnens met RTEK Subaru Impreza 555 in Ypres Rally Masters

Gisteren kreeg de Ypres Rally Masters nog een last-minute inschrijving, Gunther Monnens komt aan de start in een heuse Subaru Impreza 555. De wagen is eigendom van het Steven Maes, die voor deze wedstrijd het stuur laat aan Gunther Monnens.

"Ik had meteen interesse in de Masters, maar zelf heb ik het te druk om deze wedstrijd te rijden," vertelde Steven Maes, zaakvoerder van RTEK. "Maar via Ward Hanssens kwam ik in contact met Gunther Monnens en zo kan de Subaru toch aan de start komen."

De Subaru van het RTEK team is een originele Prodrive wagen. De auto werd in 1997 voor het eerst gebruikt door Krzysztof Hołowczyc en werd later nog bestuurd door onder andere Kris Meeke. Ook was de wagen nog eigendom van Hubert Deferm, nadien was hij 4 jaar in handen van een Franse piloot en in de TAC 2018 reed Steven Maes voor het eerst met de gereviseerde Impreza. Het is de bedoeling dat Steven met de feedback van Gunther de Impreza verder kan ontwikkelen. 

"Ik navigeerde Steven al twee maal in de Subaru en weet wat het potentieel is van deze wagen. Gunther zal dit potentieel zeker kunnen tonen in de Rally Masters, en Steven kunnen helpen bij de verdere ontwikkeling," besluit Ward Hanssens. 

ALV saneren van tanks
c est bene

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen