× Nieuws Wedstrijdverslagen Kalender Foto Contact
☰ MENU
MLV banden velgen Poperinge Yprauto http://www.daviddesign.be zwembaden en wellness

16-06-2019

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Ashley Vercruysse

Wedstrijdverslag - Motul Rally van Wervik - Ashley Vercruysse

"Zaterdagmorgen opgestaan en het regende nog altijd behoorlijk veel en we hadden al een vermoeden dat dit wel eens een afvallingsrace zou worden. Uitrijden en ons amuseren was ons voornaamste doel tijdens de Motul Rally van Wervik.

We begonnen op Kp Geluwe en reden deze relatief rustig uit. De kasseistrook lag er nat en glad bij maar hier schoven we toch vlotjes naar boven. De 2de proef van de dag, kp Kruiseke, werd geannuleerd en ging het richting de gekende waaiers van kp Wervik. Wat een modderboel, we besloten samen om geen risico's te nemen en ook deze proef werkten we rustig af.

Tijdens de 2de passage op kp Wervik hadden we minder geluk. Net voor we de waaiers indoken voelde Ashley dat we plat gereden waren. We reden traag door de waaiers om even verderop de wagen aan de kant te zetten en de band te vervangen. De band was gesprongen en omdat we met een sper onder de Bmw zitten, moeten er 2 gelijke banden gemonteerd worden. Dit nam enkele minuten in beslag en op de koop toe bezochten we nog even de gracht na de waaiers op Wervik, een inschattingsfoutje van Ashley. Dankzij de aanwezige supporters konden we onze weg verder zetten, waarvoor dank! 

Tijdens de laatste ronde op kp Wervik naderden we wel heel snel op onze voorligger, een Ford Sierra Cosworth. Sportief gingen ze meteen aan de kant en konden we onze weg verder zetten richting finish. 

De Rally van Wervik bleek eens te meer een tricky rally te zijn en we beseften dat we heel de dag bij de pinken moesten zijn. We hadden dan ook besloten om de tijden minder in de gaten te houden en te rijden voor het amusement en de wagen heelhuids over de finish te brengen. 

Wanneer we het podium verlieten kregen we de vraag van een Engelse supporter of we niet eens de oversteek wilden maken naar Engeland om een rally te gaan rijden. Blijkbaar vielen onze passages ook bij hen in de smaak. 'They love our style'.

Ikzelf heb opnieuw veel bijgeleerd en ben nu nog aan het nagieten van de vele filmpjes, foto's en de positieve commentaren de we kregen na afloop van de wedstrijd. Verder willen we zeker nog Johan en Bryan bedanken voor de topservice gedurende de hele dag." Aldus Deborah

MLV banden velgen Poperinge
Yprauto

http://www.daviddesign.be
zwembaden en wellness

Trefwoord(en)

Foto albums

Verwante artikelen